Zašto se moje računalo ne poveže s Wi-Fi mrežom putem adaptera TP-LINK TL-WN725N?

Pin
Send
Share
Send

Pozdrav, pokušao sam povezati 64-bitno računalo sa sustavom Windows 7 na WiFi putem mrežnog adaptera TP-LINK TL-WN725N v3, preuzeo s ovog mjesta novije upravljačke programe, omogućio traženje novih veza, onemogućio antivirus.

Adapter je prisutan u upravitelju uređaja kao mrežni adapter, vidljiv je i na kartici mrežnih veza, također kad je adapter povezan na samu sistemsku jedinicu, ikona veze se mijenja iz pravokutnika u štapiće (razina signala), kada se ukloni, pravokutnik se prikazuje natrag, ali veze nema, ne vidi nikakve veze.

Najčudnije je što na kartici mrežnih veza ikona bežične veze nije aktivna, siva je, kliknete RMB na ikoni, odaberete omogućiti i veza i povezani prozori ponovno se pojavljuju, ali ikona ostaje siva, neaktivna, a veze se također ne pojavljuju.

Dijagnostika sustava Windows izvještava da postoji problem s upravljačkim programom adaptera i / ili s mrežnim vezama. Koji bi mogao biti problem?

Odgovor

Zdravo. Iz opisa je teško razumjeti takav problem. Bilo bi puno bolje da priložite snimke zaslona. Barem iz prozora "Mrežne veze" i prozora koji se otvara nakon klika na ikonu Wi-Fi (jačina signala) u ladici za Windows 7.

U prozoru "Mrežne veze", kada desnom tipkom miša kliknete Wi-Fi adapter i odaberete omogućiti, što se točno događa? Koji je status uz "Bežična mrežna veza"? A što će se dogoditi ako samo kliknete ikonu Wi-Fi u ladici.

Možda u radijusu jednostavno nema niti jedne Wi-Fi mreže, pa računalo ne vidi dostupne Wi-Fi mreže.

Nekoliko savjeta:

  • Uklonite Wi-Fi adapter TP-LINK TL-WN725N u Upravitelju uređaja i ponovo pokrenite računalo.
  • Preuzmite upravljački program "TL-WN725N (EU) _V3_180807_Win" s web mjesta TP-Link i ponovo ga instalirajte.
  • Potražite rješenja u članku TP-Link adapter ne vidi mrežu, ne povezuje se s Wi-Fi mrežom. Tamo sam pokazao kako riješiti neke probleme s Wi-Fi adapterima iz TP-Linka.

Svoje pitanje možete dovršiti u komentarima. Uključujući snimke zaslona. Mislim da će puno toga razjasniti.

14.12.18

0

Na pitanje Dmitrija

Pin
Send
Share
Send

Gledaj video: TP-LINK TL-WN821N Компьютер не ловит WiFi (Svibanj 2024).

essaisrff-com