Internet se ne povezuje prilikom ponovnog povezivanja

Pin
Send
Share
Send

Internet ide na računalo putem kabela, veza se uspostavlja, prvi put kada veza ide u redu, sve funkcionira, ali samo trebate isključiti Internet ili slučajno izvući kabel, ponovno ga počnete spajati, ne povezuje se ni s kim piše samo o nekim stalno različitim greškama, na primjer "ne Mogu se povezati s udaljenim računalom. Možda ćete trebati promijeniti postavke mrežne veze. "

Odgovor:

Osobno nisam naišao na takav problem, ali mislim da je to problem na strani davatelja usluga. Sve je vrlo jednostavno: ako prva veza prolazi, nakon prekida veze ne mijenjate parametre. Stoga bi sve trebalo biti povezano. I ne povezuje se najvjerojatnije iz razloga što prva sesija povezivanja na strani davatelja usluga još nije završila. I pogreška "Ne mogu se povezati s udaljenim računalom." najvjerojatnije ukazuje da su problemi na strani davatelja usluge.

Ne mogu reći da je to tako, ali najvjerojatnije. Bilo bi lijepo, naravno, uzeti drugo računalo, stvoriti vezu na njemu, povezati se s Internetom, prekinuti vezu i pokušati ponovno pokrenuti vezu.

09.08.16

2

Na pitanje Elene

Pin
Send
Share
Send

Gledaj video: Wifi Connection problem on android solved (Svibanj 2024).

essaisrff-com