Wi-Fi na prijenosnom računalu sa sustavom Windows 10 hvata se samo u blizini usmjerivača

Pin
Send
Share
Send

Zdravo. Došlo je do problema nakon instalacije sustava Windows 10. Točnije 2.

  1. Wi-Fi je nestao (točnije, potrebno je samo sjediti tik do usmjerivača), odmaknuo se 2 metra i tišina. Štoviše, posvuda ga vide i telefoni i tableti.
    Usmjernik se okrenuo davatelju usluga i ponovno se registrirao. Prijenosno računalo ne vidi metar 2 dalje od nosa i to je to (ponekad se povežem sa susjedima) sada ne vidi ništa! Ažurirao sam ogrjev, vratio laptop u tvornicu, dijagnostika je napisala da je sve super (((što učiniti?
  2. Problem prijenosno računalo više se ne isključuje! Odlazi na spavanje kada zapovijed da se isključi! Samo se prisilno može onemogućiti. Morate sjediti kroz telefon! Štoviše, jedva da ga vidi povezanog u blizini!

Odgovor

Prvi problem nije poput softverskog problema. Moram zaključiti da je malo vjerojatno zbog upravljačkog programa, ili Windows 10 može imati tako loš Wi-Fi signal kad je daleko od usmjerivača. Takve probleme vidio sam već više puta, ali u pravilu su nastali nakon rastavljanja prijenosnog računala, kada je bilo problema s povezivanjem Wi-Fi antene.

U vašem slučaju mogu preporučiti samo savjete iz ovog članka: https://help-wifi.com/reshenie-problem-i-oshibok/reshenie-problem-s-drajverom-besprovodnogo-wi-fi-adaptera-v-windows-10 /

O drugom problemu vam neću ništa reći, jer se ni sam nisam susreo s njom, a ona nije na toj temi.

Još bolje, ponovo instalirajte Windows 10. Iz originalne slike sustava, a ne neke verzije. Ako se problemi nastave, instalirajte Windows 7. Da biste barem znali da problem nije u hardveru.

08.01.17

0

Na pitanje Eugene

Pin
Send
Share
Send

Gledaj video: How to Make Your Laptops Wifi Signal Faster On Windows 1087 Tutorial (Rujan 2024).

essaisrff-com